Günyüzü Çok Programlı Anadolu Lisesi


Vizyon: Öğrencilerimizin kendilerini, sahip oldukları özgün ve yapıcı-yaratıcı güçlerini tanımalarını sağlamak için sorumluluk sahibi ve mutlu birer birey olmaları için sahip olduğumuz tüm olanaklarımızı kullanarak onları hayata hazırlamaktır. Bu sebeple belirlediğimiz; HEDEFLERİMİZ: -Bilimsel ve eleştirel tavır alabilen, -Sağduyulu, -Ahlakın yüksek değerlerini içinde hissedebilen, -Sanatın ve Edebiyatın dönüştürücü gücünü kullanabilen, -İrade sahibi, -Aydın, -Üretken insanlar yetiştirerek, Cumhuriyetin bizden istediği "Fikri hür, vicdanı hür,İrfanı hür nesiller" idealine ulaşmaktır.

Misyon: İki büyük kültürün ortak deneyimlerini çağdaş verilerle birleştirerek çalışmayı ilke edinmiş bulunmaktayız. Böylece öğrencilerimizin barışçıl, üretken, tapıcı, kararlı, çalışkan ve başarılı olacağını bilmekteyiz.

Başarılar:

Saatler: 08:30-17:20
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce + Almanca
Servis Bilgisi: Taşımalı gelen öğrencilerimiz için her yıl servis temin edilmekte olup bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda sınıflar arası voleybol turnuvası, satranç turnuvası, masa tenisi turnuvası yapılmaktadır
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak projelerine katılım sağlanmaktadır. Türk dünyası eğitim faaliyetleri içerisinde aktif olarak bulunmaktayız.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2225617060

Belgegeçer - (222) 561 7060

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gunyuzucpal.meb.k12.tr

Adres - Yenikent Mahallesi Vatan Caddesi No 65 Günyüzü / ESKİŞEHİR

Öğretmen :14
Öğrenci :78
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :900
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN-TAM YIL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Günyüzü İlçesi kent merkezinde bulunmakta olup, taşımalı olarakta öğrenci kabul etmektedir.

Adres - Yenikent Mahallesi Vatan Caddesi No 65 Günyüzü / ESKİŞEHİR

Ulaşım Günyüzü Çok Programlı Anadolu Lisesi Yenikent Mahallesi Vatan Caddesi No 65 adresinde bulunmakta olup, Günyüzü İlçesine ulaşım aşağıdaki mesafelerde ve zaman aralıklarında sağlanmaktadır. İlçemizden ulaşımı sağlamak üzere düzenli olarak hergün Günyüzünden Eskişehir´e bir Belediye ve bir de özel otobüs olmak üzere sabah iki araç vardır. Eskişehirden dönüş ise akşam yine bir belediye ve bir özel otobüs olmak üzere iki araçla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Eskişehir İli´ne 135 km., Ankara İli´ne 120 km. mesafededir.